WIN een gratis website t.w.v. €7500!

Welkom aan boord bij RBorne. Bij ons kun je terecht voor snelle en gebruiksvriendelijke websites, met bijpassende online marketing. Gebouwd op dezelfde krachtige motor als in de maatwerk websites van RB-Media. Lees onderstaand meer over RBorne of meld je direct aan en maak kans op een gratis nieuwe website! 

 

Schrijf je in en maak kans op de gratis website!

Vul onderstaand je gegevens in en wie weet ga jij 2021 de lucht in met een gloednieuwe website. Na de inschrijving nemen wij contact met je op! 

Welkom bij RBorne

Vliegensvlug online succes

Soms wil je niet op de rem staan, maar het gaspedaal vol intrappen. Met RBorne stel je vliegensvlug jouw nieuwe website samen, gebouwd op de krachtige motor van de maatwerk websites van RB-Media, maar worden nét iets anders door ons team ontwikkeld. Lees meer over onze werkwijze of vlieggaranties op de website. 

De actie

Win een gratis website

Je leest het goed: om de lancering van RBorne te vieren geven wij een website weg ter waarde van €7500! We verloten onder alle aanmeldingen via bovenstaand formulier één website, welke begin 2021 gerealiseerd zal worden. Vul gemakkelijk je gegevens in en daarna zullen wij contact met je opnemen over de voorwaarden van jouw deelname.

Check snel in en wie weet begint jouw bedrijf 2021 wel met een gloednieuwe website!

Jouw nieuwe website

De werkwijze van RBorne

Voor de ontwikkeling van jouw nieuwe website wordt er slim gebruik gemaakt van een aantal vaste componenten die we helemaal naar wens kunnen inrichten en vormgeven. Samen nemen we vooraf alle mogelijkheden door en kiezen we de juiste functionaliteiten waarmee we jouw nieuwe website gaan ontwikkelen. Deze componenten zijn technisch gezien al grotendeels door ons ontwikkeld maar worden vervolgens volledig aangepast naar aanleiding van de huisstijl, indentiteit en online doelstellingen van onze klant.

Het ontwerp van elke nieuwe RBorne website wordt door ons team persoonlijk aan de klant gepresenteerd en toegelicht. Na deze meeting is er alle ruimte voor feedback en pas als de klant helemaal tevreden is start de technische ontwikkeling. De website wordt vervolgens ook persoonlijk aan de klant opgeleverd inclusief een uitgebreide CMS training verzorgd door ons service team. Op het vlak van persoonlijk contact, service en begeleiding doen we dus geen enkele concessie. Dus ook niet wanneer we een website gratis weggeven! 

Rudy Beers

Meer informatie over de actie of websites van RBorne?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Rudy Beers
RBorne captain
076-2047070 Neem contact met ons op!