Checklist website ontwikkeling

Dit heb je nodig bij de ontwikkeling van een succesvolle nieuwe website.

De RBorne crew helpt je graag met het snel en vooral goed in de lucht krijgen van jouw succesvolle nieuwe website. Maar net zoals op het vliegveld komt er ook bij de ontwikkeling van een website een hoop kijken voordat je op kunt stijgen.

We laten je graag zien welke expertises, onderdelen en componenten er allemaal nodig zijn bij het ontwikkelen van een nieuwe succesvolle website. Zaken die jij natuurlijk niet allemaal in huis kunt hebben, maar die wel allemaal onderdeel zijn van onze aanpak en de ervaren RBorne crew!

 • Analyse huidige en gewenste situatie

  Waar sta je nu? Wat zijn je (online) doelstellingen? Welk verhaal wil je vertellen? Wie zijn je ideale klanten? Wat is je onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie, en hoe zorg je ervoor dat iedereen dat ziet? Soms moet je even heel hoog gaan vliegen om de huidige situatie te kunnen overzien. We denken graag met je mee!

 • Strategie

  Op basis van deze analyse bepalen we samen met jou een succesvolle online strategie. Met deze strategie zetten we de juiste koers uit en vlieg jij recht op je doelen af!

 • Webdesign

  Met RBorne kies je voor een uniek design en stel je jouw nieuwe gestroomlijnde website met ons samen uit componenten die hun succes online al lang en breed hebben bewezen. Samen maken we binnen alle opties de keuzes die volledig aansluiten bij jouw unieke verhaal, jouw doelstellingen en jouw doelgroep. Bovendien mag je zoveel en zovaak feedback leveren als je wilt!

 • Tekst

  Verleid je bezoekers en maak je website vindbaar met sprankelende en goed in Google scorende webteksten.

 • Beeld

  Betover je bezoekers tijdens de vlucht met krachtige foto's, videos, illustraties en/of animaties.

 • Front-end development

  We vertalen je design naar duidelijke code en laten Google zien dat we ons aan de regels houden: je website is snel, veilig en perfect schaalbaar voor elk device (desktop, tablet of een smartphone). Bij RBorne garanderen we je zelfs een Google Pagespeed garantie van 90 uit 100!

 • Back-end development

  We bouwen je website technisch slim op, zodat jij en je RBorne copiloten eenvoudig en snel de content kunnen aanpassen, de website kunnen updaten of zelfs kunnen voorzien van nieuwe functionaliteiten.

 • Kwaliteitscontrole

  Er gaat geen website (of update) de lucht in zonder onze strenge kwaliteitscontrole. Het RBorne team checkt jouw website op alle vitale onderdelen en geeft daarna pas groen licht voor vertrek.

 • Een gebruiksvriendelijk CMS

  Regel het beheer en onderhoud van je website eenvoudig zelf via het gebruiksvriendelijke CMS of doe een beroep op onze luchtverkeersleiding. De motor van je website (ons CMS) ontwikkelen we in eigen huis en heeft zich al meer dan 15 jaar bewezen bij honderden klanten.

 • Periodieke updates

  Voorkom turbulentie of een crash van je website. Vanuit onze hangars houden wij je website gedurende de gehele vlucht in topconditie. En daar merk jij helemaal niets van!

 • AVG-proof

  De online privacy van je passagiers is dankzij onze slimme cookiemelding, cookieverklaring en privacyverklaring altijd goed geregeld, geen wolkje aan de lucht!

 • Hosting

  De hosting van je website is bij RBorne in goede handen. In samenwerking met True, een gerenommeerde Nederlandse hostingprovider, leveren we een kwalitatief zeer hoogwaardige hostingoplossing.

  True is één van de weinige Nederlandse hostingproviders die op Datacenter én Managed hosting ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd is. ISO270001 en NEN7510 zijn (Inter)nationaal erkende standaarden voor Informatiebeveiliging. Dit houdt in dat True voldoet aan de eisen voor haar management systeem en daarbij zo’n 130 beveiligingsmaatregelen heeft afgedekt.

 • Online marketing

  Je RBorne website is er al klaar voor. Nu jij nog. Kun je meer bezoekers, meer leads en meer klanten aan? Zet onze crew in voor extra online marketing ondersteuning en stijg nog verder boven iedereen uit!

  Haal alles uit je website: betere content, creatieve campagnes en klinkende resultaten!

Rudy Beers

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Rudy Beers
RBorne captain
076-2047070 Neem contact met ons op!