Service &
support

Onze luchtverkeersleiding

Onze luchtverkeersleiding staat altijd klaar als je eerste aanspreekpunt. Er gaat daarnaast geen website de lucht in zonder hun groene licht.

Heb je problemen bij het vullen van je website? Of wil je overleggen met onze crew voor adviezen of aanvullende dienstverlening? Neem dan contact op met de RBorne luchtverkeersleiding. Op RBorne Airport is er altijd een landingsbaan voor je vrij!

Support vanuit de verkeerstoren!

Support
vanuit de
verkeerstoren.

Welke vraag je ook hebt tijdens jouw succesvolle online vlucht. Bel of mail met ons service & support-team en ze staan direct voor je klaar. Ze helpen als volgt:

 • Je vraag vliegt binnen

  Roger! De luchtverkeersleiding kijkt altijd of ze je vraag direct kunnen beantwoorden. Dat lukt in de meeste gevallen. Lukt het niet, dan vinden ze snel de juiste collega voor je vraag.

 • Je krijgt een support-ticket

  Met een support-ticket maken we de behandeling van je vraag helder en overzichtelijk. Je volgt de status van je vraag eenvoudig via ons ticketsysteem.

 • We houden je (letterlijk) op de hoogte

  Blijf lekker doorvliegen, wij houden je op de hoogte. We monitoren zelf doorlopend de status van je ticket en samen met onze collega's zorgen we voor een vlotte afhandeling van jouw vraag of verzoek.

Kwaliteit & veiligheid!

Kwaliteit & veiligheid!

Er gaat geen website de lucht in zonder onze strenge kwaliteitscontrole. Het RBorne team checkt jouw website op alle vitale onderdelen en geeft daarna pas groen licht voor vertrek.

 • We stellen je checklist op

  Voordat we ook maar één vleugel van je website bouwen, stellen we eerst alle acceptatiecriteria op waaraan je website moet voldoen.

 • We toetsen je website

  We toetsen de acceptatiecriteria tijdens de ontwikkeling en doen een uitgebreide eindcontrole.

 • We geven groen licht

  Pas als we helemaal tevreden zijn met het opleverniveau, geven wij groen licht voor je website. Dan kun je opstijgen!

Neem contact
met ons op

Neem telefonisch of per e-mail contact op met de RBorne luchtverkeersleiding.

Mail ons info@rborne.nl
Bel ons 076-2047070
Inge

Vragen voor de luchtverkeers-
leiding?

Roger! Ik sta voor je klaar.

Inge
Luchtverkeersleider
076-2047070 Neem contact met ons op!