Van kick-off
tot take-off

Zo werkt RBorne

Met RBorne stel je jouw nieuwe website met ons samen uit designs en componenten die hun succes online ruimschoots hebben bewezen. Binnen alle opties maken we de keuzes die volledig aansluiten bij jouw unieke verhaal, jouw doelstellingen en jouw doelgroep.

In 7 stappen geven we je gegarandeerd een goede en succesvolle online vlucht!

 • Kick-off

  Maak kennis met jouw persoonlijk RBorne specialist. Op basis van je huidige vertrekpunt bepalen we samen je online doelen en schetsen we de eerste contouren van je nieuwe website.

 • Preparatie

  Kiezen we voor een premium economy class, een businessclass of zelfs een first class vlucht? Op basis van jouw (functionele) wensen en doelstellingen maken we samen de juiste keuze.

 • Vluchtschema

  Tijd om je vluchtschema en strategie te bepalen. Welke richting ga je op vliegen en wat kom je onderweg tegen? RBorne denkt met je mee.

 • Aerodynamica

  Onze designers geven je project kleur en maken een aerodynamisch design met jouw huisstijl in de hoofdrol. We nodigen je na deze fase alvast uit voor een eerste simulatievlucht.

 • Een krachtige motor!

  Als het design gestroomlijnd is, start het technische traject. We vertalen je design naar duidelijke code en laten Google zien dat we ons aan de regels houden. Bij RBorne garanderen we je zelfs een Google Pagespeed garantie van 90 uit 100!

 • Testvlucht

  Klaar om voor het eerst op te stijgen. Er gaat geen website de lucht in zonder onze strenge kwaliteitscontrole. Het RBorne team checkt jouw website op alle vitale onderdelen en geeft daarna pas groen licht voor vertrek.

 • Take-off

  Ready for take-off! We plannen samen de livegang van je nieuwe website. Eenmaal in de lucht staan we vanuit de verkeerstoren standby met ons service & support team. Prettige vlucht!

Na de take-off

Vanuit de lucht overzie je goed wat je volgende bestemming is. RBorne is er ook na de take-off voor je met:

Zij zijn al RBorne:

"Als je WordPress gewend bent is het CMS waar RBorne (RB-Media) mee werkt echt een verademing! Eenvoudig, overzichtelijk en dummy-proof!"

Onze website was verouderd en traag. We hadden al zakelijk contact met RB-Media en het contact voor het bouwen van onze nieuwe website was snel gelegd. Twee keer een overleg, inclusief CMS-training, en we waren klaar voor de start. Als je WordPress gewend bent is het CMS waar RBorne (RB-Media) mee werkt echt een verademing! Eenvoudig, overzichtelijk en dummy-proof.

Karin Wagemakers Select Salarisadviseurs
Karin Wagemakers

Select Salarisadviseurs

Lees het vluchtverslag

"RB-Media gaat verder dan alleen een website bouwen, ze laten je nadenken over de klantreis om zo tot een optimale website te komen voor zowel opdrachtgever als klant."

RB-Media is een prettig bedrijf om mee samen te werken. De communicatie is erg goed, de lijntjes zijn kort en de mensen zijn vriendelijk en meedenkend. De vertaalslag van klantwens naar uiteindelijk de website is zeer goed verlopen, dit zijn professionals. RB-Media gaat verder dan alleen een website bouwen, ze laten je nadenken over de klantreis om zo tot een optimale website te komen voor zowel opdrachtgever als klant.

Stefan Poppelaars Poppelaars Overkappingen
Stefan Poppelaars

Poppelaars Overkappingen

Lees het vluchtverslag

"RB-Media (RBorne) is zeer klantgericht en creatief bij de ontwikkeling van de EziGolf-website en onze online marketing campagnes. "

RB Media is zeer klantgericht en creatief bij de ontwikkeling van de EziGolf website en onze online marketing campagnes. EziGolf is een nieuw bedrijf en daarom is flexibiliteit en snel handelen van groot belang. Heel erg fijn dat het team van RB Media hier naadloos op aansluit.

Robert Moorman EziGolf
Robert Moorman

EziGolf

Lees het vluchtverslag

"Het team van RB-Media heeft ons prachtig begeleid, zowel qua procedure als bij de uitvoering!"

Als Golfclub de Haenen kregen wij onlangs de keuze om een eigen website te ontwikkelen, samen met Golfpark de Haenen. De samenwerking met RB-Media is ons daarbij uitstekend bevallen. Een geweldig succes voor RB-Media, Golfpark de Haenen en al onze leden van Golfclub de Haenen. We genieten elke dag van onze nieuwe website. RB-Media raden wij daarom zeker aan!

Wieger Schieving Golfclub de Haenen
Wieger Schieving

Golfclub de Haenen

Lees het vluchtverslag

"Door de nieuwe lay-out, heldere conversie paden én betere vindbaarheid zijn zowel het aantal bezoekers als het aantal conversies verdrievoudigd!"

Als je met hulp van onze personal trainers fitter wilt worden en gaat trainen zie je natuurlijk vooruitgang. Als je daarbij echter ook op je voeding en slaap gaat letten verdrievoudig je het resultaat.

Sander Hoogenboom Fitbody
Sander Hoogenboom

Fitbody

Lees het vluchtverslag
Kishan

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Kishan
Developer & Servicemedewerker
076-2047070 Neem contact met ons op!