Van kick-off
tot take-off

Zo werkt RBorne

Met RBorne stel je jouw nieuwe website met ons samen uit designs en componenten die hun succes online ruimschoots hebben bewezen. Binnen alle opties maken we de keuzes die volledig aansluiten bij jouw unieke verhaal, jouw doelstellingen en jouw doelgroep.

In 7 stappen geven we je gegarandeerd een goede en succesvolle online vlucht!

 • Kick-off

  Maak kennis met jouw persoonlijk RBorne specialist. Op basis van je huidige vertrekpunt bepalen we samen je online doelen en schetsen we de eerste contouren van je nieuwe website.

 • Preparatie

  Kiezen we voor een premium economy class, een businessclass of zelfs een first class vlucht? Op basis van jouw (functionele) wensen en doelstellingen maken we samen de juiste keuze.

 • Vluchtschema

  Tijd om je vluchtschema en strategie te bepalen. Welke richting ga je op vliegen en wat kom je onderweg tegen? RBorne denkt met je mee.

 • Aerodynamica

  Onze designers geven je project kleur en maken een aerodynamisch design met jouw huisstijl in de hoofdrol. We nodigen je na deze fase alvast uit voor een eerste simulatievlucht.

 • Een krachtige motor!

  Als het design gestroomlijnd is, start het technische traject. We vertalen je design naar duidelijke code en laten Google zien dat we ons aan de regels houden. Bij RBorne garanderen we je zelfs een Google Pagespeed garantie van 90 uit 100!

 • Testvlucht

  Klaar om voor het eerst op te stijgen. Er gaat geen website de lucht in zonder onze strenge kwaliteitscontrole. Het RBorne team checkt jouw website op alle vitale onderdelen en geeft daarna pas groen licht voor vertrek.

 • Take-off

  Ready for take-off! We plannen samen de livegang van je nieuwe website. Eenmaal in de lucht staan we vanuit de verkeerstoren standby met ons service & support team. Prettige vlucht!

Na de take-off

Vanuit de lucht overzie je goed wat je volgende bestemming is. RBorne is er ook na de take-off voor je met:

Zij zijn al RBorne:

"Als je WordPress gewend bent is het CMS waar RBorne (RB-Media) mee werkt echt een verademing! Eenvoudig, overzichtelijk en dummy-proof!"

Onze website was verouderd en traag. We hadden al zakelijk contact met RB-Media en het contact voor het bouwen van onze nieuwe website was snel gelegd. Twee keer een overleg, inclusief CMS-training, en we waren klaar voor de start. Als je WordPress gewend bent is het CMS waar RBorne (RB-Media) mee werkt echt een verademing! Eenvoudig, overzichtelijk en dummy-proof.

Karin Wagemakers Select Salarisadviseurs
Karin Wagemakers

Select Salarisadviseurs

Lees het vluchtverslag

"Ook de nazorg is prima verlopen! Kortom, RBorne heeft mij een goede start, correcte fijne vlucht en een veilige landing gegeven!"

Als kunstenaar ben ik enorm blij met mijn nieuwe website! Dankzij het RBorne team dat gevoed is met grote inlevingsvermogen, zeer hoge vakkundige kennis en vooral de enorme betrokkenheid is mijn website geworden hoe hij nu is: razendsnel, modern, kleurrijk, creatief, overzichtelijk in een spontane look precies wat ik in mijn gedachten had! Het meedenken is de succesformule van een geslaagde website zeg ik altijd maar!

William van der Zanden Kunstenaar
William van der Zanden

Kunstenaar

Lees het vluchtverslag

"De manier van contact met de verschillende afdelingen binnen RB-Media is zeer prettig. We zijn heel tevreden over het resultaat van de nieuwe website, bedankt aan het hele team!"

Het team van RB-Media (waar we al vanaf 2010 klant zijn) heeft ons de afgelopen maanden geholpen met het vernieuwen van de website van Kobaltblauw.nl. Onze wensen hebben ze met veel professionaliteit en inlevingsvermogen goed vertaald in het RBorne design, waarna we nog veel ruimte hebben gekregen voor feedback en het stellen van vragen.

Agaath Schedler Kobaltblauw
Agaath Schedler

Kobaltblauw

Lees het vluchtverslag

"RB-Media denkt binnen haar RBorne concept 'out of the box', maar bewaakt de functionele doelstellingen."

RB-Media is een partij die snel kan schakelen en in een korte tijd de goede richting vindt voor de uitstraling van een nieuwe of vernieuwde website. Ze denken binnen hun RBorne concept 'out of the box', maar bewaken de functionele doelstellingen. Pragmatisch, toegankelijk en professioneel.

Jimmy Buster Buster Bouwcontrol
Jimmy Buster

Buster Bouwcontrol

Lees het vluchtverslag

"Met veel creativiteit en inlevingsvermogen is het RBorne team erin geslaagd een zeer professionele en aantrekkelijke website te creëren!"

Het team van RB-Media heeft ons enorm geholpen bij de herpositionering van ons bedrijf. Met veel creativiteit en inlevingsvermogen is men er dankzij het RBorne concept in geslaagd een zeer professionele en aantrekkelijke website te creëren, die met name bij onze klanten en prospects veel waardering oogst.

Jan Freid Freid Coaching & Recruitment
Jan Freid

Freid Coaching & Recruitment

Lees het vluchtverslag
Kishan

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Kishan
Developer & Servicemedewerker
076-2047070 Neem contact met ons op!