RBorne trotse partner van stichting Betrokken Ondernemers.

RBorne mag zich sinds kort maatschappelijk partner noemen van de stichting Betrokken Ondernemers Breda. Als partner van de stichting toont RBorne de betrokkenheid bij de eigen woon- en werkomgeving en levert het jaarlijks zijn bijdrage aan maatschappelijke projecten. De stichting kwam langs om het certificaat "Maatschappelijk Betrokken Bedrijf" aan RBorne persoonlijk te overhandigen.

Stichting Betrokken Ondernemers | RBorne

Stichting Betrokken Ondernemers

Goed doen, voelt goed. Op zo veel mogelijk gezichten een lach toveren, dat is het doel van Betrokken Ondernemers. Sinds 2009 is de stichting voor Breda actief om het Maatschappelijk Betrokken Ondernemen te stimuleren. Samen verbetert de stichting al jaren de samenwerking en sociale binding tussen bedrijven. Hierdoor verhogen ze de sociale cohesie in Breda. Een prachtig gebaar.

Voldoening en trots

Minimaal één keer per jaar slaan RBorne en medewerkers van Betrokken Ondernemers de handen in een. Samen gaan ze aan de slag voor een maatschappelijke organisatie. Naast dat de organisatie zelf hier baat bij heeft, krijgt ook RBorne er veel voor terug. De medewerkers gaan namelijk samen de uitdaging aan: dat versterkt de teamgeest. Daarnaast zorgt meewerken aan het bijzondere project voor een gevoel van voldoening en trots. Trots dat je iets voor een ander hebt kunnen betekenen. Driedubbele winst dus!

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij RBorne staat maatschappelijk betrokken zijn hoog in het vaandel. "We nemen hier graag de tijd voor en vinden het belangrijk voor de samenleving", vertelt Eric Matijsen namens RBorne. "Niet alleen om het betreffende doel te steunen, maar ook om onze collega's dichter bij elkaar te brengen en ze een trots gevoel te geven. Laatst hebben we bijvoorbeeld ook de paasactie van de stichting TopOp Kids gesteund. Mensen een lach op hun gezicht geven, voelt goed."

Meer op de radar

Waarom Mind for Marketing voor RBorne koos!

Bij het RBorne concept van RB-Media hebben we een duidelijke visie ...

Lees het bericht

Wat is een SSL certificaat en waarom is het belangrijk?

Een SSL certificaat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens ...

Lees het bericht

Nieuwe website voor Ferna Services

Voor Ferna Services leverde RBorne een splinternieuwe website op. E...

Lees het bericht
Margo

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Margo
Floormanager
076-2047070 Neem contact met ons op!