Kindercoach Karlijn

Een succesvol RBorne project!

Website ontwikkeling voor Kindercoach Karlijn uit Breda. Kindercoach Karlijn is specialist in het coachen van kinderen in de regio Breda. Sinds 2019 is Karlijn kindercoach en coacht ze kinderen met uiteenlopende hulpvragen. Denk hierbij aan faalangst, een laag zelfbeeld, het verwerken van indrukwekkende levensgebeurtenissen, grenzen aangeven, leren ontspannen.

Wat doet een kindercoach?

Een kindercoach is iemand die ouders en kinderen op een vakkundige manier helpt bij de ontwikkeling en opvoeding. De coach kijkt samen met het kind vanuit zijn/haar belevingswereld naar de hulpvraag. Welke kwaliteiten en talenten zijn al aanwezig en kan het kind inzetten? Welke aanpak past bij het kind en zijn/haar ouders? Het doel van de coaching is dat het kind zelf leert om te gaan met verschillende situaties. Een coach-traject is laagdrempelig, kortdurend en oplossingsgericht en altijd op maat.

Gezagvoerder
aan het woord

"Het RBorne team zorgde voor geweldige begeleiding en is altijd beschikbaar voor hulp!"

Geweldige begeleiding, altijd beschikbaar voor hulp en het absolute talent om al mijn wensen samen te voegen in een website die gewoon helemaal klopt!

Karlijn Peperkamp Kindercoach Karlijn
Karlijn Peperkamp

Kindercoach Karlijn

Lees het vluchtverslag
Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!