4 Soccer Talent

Een succesvol RBorne project!

Website ontwikkeling voor 4 Soccer Talent uit Breda. Scoren doe je samen met 4 Soccer Talent!

Over de klant

4 Soccer Talent is in 2019 opgericht door Joost van Beek. Joost werkt daarbij nauw samen met specialisten uit zijn netwerk. Joost:

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Toch lopen de goede, opgeleide trainers vaak rond bij de oudere teams. Dat is een paradox en probleem bij veel voetbalverenigingen. Er moet juist direct bij de basis, de jongste jeugd worden begonnen. Met een duidelijke visie op talentontwikkeling. Dat betekent: kinderen de ruimte geven om te spelen , veel vragen stellen en hen aanmoedigen fouten te maken om te leren. “Wissel je actie af”, in plaats van “ga niet zoveel alleen!" De inhoudelijke kennis is nodig als basis voor iedereen, maar je maakt het verschil door een relatie op te bouwen met de spelers en hen dus individueel te motiveren om te verbeteren. Met eenvoudige tips kan een training op elk (leeftijds)-niveau leuker, leerzamer en uitdagender worden gemaakt. Door anders te kijken zie je dat ieder kind een talent heeft en is"

Gezagvoerder
aan het woord

"Maatwerk kwaliteit haalbaar en betaalbaar dankzij RBorne van RB-Media!"

In 2010 heb ik de enthousiaste Directeur Rudy leren kennen en heb ik via hem 4ja.nl laten bouwen. 10 jaar later heb ik even geflirt met andere partijen maar kwam ik weer uit bij mijn oude liefde :).

Joost van Beek 4 Soccer Talent
Joost van Beek

4 Soccer Talent

Lees het vluchtverslag
Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!