De Houtbroeders

Een succesvol RBorne project!

Website ontwikkeling voor 'De Houtbroeders' uit Breda. De Houtbroeders: Bart, Jaap en Joris zijn samengebracht door een fascinatie voor bijzondere ideeën en hout. De afgelopen jaren hebben ze als team hard gewerkt aan honderden maatwerk oplossingen en laten ze graag zien dat het ambacht van meubelmaken springlevend is! Als ze het kunnen bedenken kunnen ze het ook maken.

Even voorstellen

De Houtbroeders zijn makers in hart en nieren, gedreven door nieuwsgierigheid en de drang om met hun handen te werken. Deze nieuwsgierigheid heeft altijd tot de meest bijzondere ideeën geleid waarbij grenzen graag werden opgezocht en overschreden. Als ze het kunnen bedenken, kunnen ze het maken.

Samengebracht door een fascinatie voor bijzondere ideeën en hout, maken De Houtbroeders sinds 2013 duurzame meubels waar je blij van wordt. Vanuit een aanpakkersmentaliteit hebben ze de afgelopen jaren hard gewerkt aan honderden maatwerk oplossingen, geheel volgens hun eigen manier van modern ambachtelijk meubelmaken. Al deze ervaring komt samen in een prachtige serie modulaire kasten waar ze zich nu volledig op richten. Word ook weer verliefd op je meubels en neem ze een heel leven mee!

Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!