Dunga61

Een succesvol RBorne project!

Website ontwikkeling voor Hans van den Dungen van Dunga61 uit Breda. Vergroot jouw scoringskans met Dunga!

Over de klant

Dunga is opgericht door ex-profvoetballer Hans van den Dungen. Hij heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven en de voetbalwereld (o.a. ISPC en NAC Breda). Hij heeft zeer veel ervaring en een professioneel netwerk. Bij Dunga draait alles om maar een zaak: effectiviteit. Dunga adviseert bedrijven op het gebied van business development. Daarbij is resultaat het enige dat telt.

Hans weet als geen ander hoe je partijen bij elkaar moet brengen en hoe je maximaal rendement kan halen. Dunga bestaat uit een gedreven team van specialisten die iedere dag weer voor jou willen scoren. Mogelijke activiteiten: lead generatie, zakelijke sales, sportsponsoring, ontwikkeling en begeleiding bijzondere business events.

Gezagvoerder
aan het woord

"Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking!"

Voor mijn leadgeneratie is het essentieel dat mijn site uitstraalt wie ik ben en waar Dunga voor staat. De RBorne crew is hier heel goed in geslaagd. Vanuit mijn grote netwerk krijg ik vanaf de eerste dag veel positieve geluiden terug en ook potentiele opdrachtgevers weten mij goed te vinden.

Hans van den Dungen Dunga
Hans van den Dungen

Dunga

Lees het vluchtverslag
Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!