GIG creative film productions

Een succesvol RBorne project!

Voor de Bredase videoproductent GIG creative film productions creëerde RB-Media een nieuwe website. GIG knalt door je beeldscherm!

Over de klant

Bij GIG maken ze krachtige, sprekende films en animaties. Van idee onder de douche tot het verspreiden van het resultaat en alles daar tussenin. Dit doen ze voor o.a. bureaus, merken en het bedrijfsleven. Ben je op zoek naar een corporate film die jouw bedrijfsverhaal perfect visualiseert? Of juist een social media video om jouw doelgroep mee te inspireren? Dan is dit bedrijf uit Breda dé videoproducent voor jou! Het motto van GIG: The bigger the challenge, the greater the project!

GIG staat als bedrijf voor opvallende content. De gave producties springen van je scherm en zullen gegarandeerd opvallen. Voor ieder merk, bedrijf, productieproces of product. Bij GIG helpen ze jouw doel te bereiken door middel van de juiste experts.

Gezagvoerder
aan het woord

"Met een goede club professionals wordt er met beide handen aangepakt en gezorgd voor kennis en kwaliteit!"

Vanuit mijn expertise en passie leg ik de lat hoog. Gelukkig doet RB-Media dat binnen het RBorne concept ook. Met een goede club professionals wordt er met beide handen aangepakt en gezorgd voor kennis en kwaliteit.

Maarten Verhey GIG creative film production
Maarten Verhey

GIG creative film production

Lees het vluchtverslag
Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!