Lieke weet Raad

Een succesvol RBorne project!

Website ontwikkeling voor Lieke weet Raad uit Overloon. Coaching in positieve desintegratie voor personen die buiten-gewoon willen en kunnen groeien!

Over de klant

Dé ervaringsdeskundige op het gebied van Positieve Desintegratie.

Lieke:

Ik heb altijd grote dromen gehad en deze nagejaagd. Dat was makkelijk toen ik nog alleenstaand en kinderloos was. Er was niets of niemand die mij tegenhield. Zo zat ik op mijn 21e in Irak en leidde daar de lokale politie op. Op mijn 23e vertrok ik in mijn eentje naar Australië voor een jaar en in 2007 deed ik mee aan Expeditie Robinson en haalde ik de halve finale.

Uitzonderlijke prestaties en mijn omgeving was trots op mij. Maar niet lang na zo'n avontuur zakte ik in en voelde ik een enorme behoefte naar..... tja, naar wat? Heel lang wist ik niet waar ik naar op zoek was. Ik voelde me ondankbaar. Zag dat vele mensen tevreden waren en lekker hun ding deden zonder zich de vragen te stellen die ik wel had. Wie ben ik nou eigenlijk? Waarom ben ik zo onrustig en zoekende? Wat is mijn bedoeling op deze aarde? Hoe kom ik daarachter?

Pas toen ik ten einde raad was ontdekte ik de theorie van positieve desintegratie. Dat ik deze vragen had, was geen teken van gekte of zwakte. Het betekende dat ik potentie had om te groeien naar iets wat nog niet bestond en dat ik zelf diende te creëren. Niet door te doen wat van mij verlangt werd maar door juist te doen wat niemand voor mogelijk houdt.

Gezagvoerder
aan het woord

"Mijn nieuwe RBorne website is precies wie en wat ik ben. Krachtig doch zacht en puur."

Ik geef niet snel iets uit handen. Vooral niet iets dat zo persoonlijk is als mijn website. En toch was het niet moeilijk om de regie over te dragen aan RB-Media.

Lieke van der Vorst Lieke weet Raad
Lieke van der Vorst

Lieke weet Raad

Lees het vluchtverslag
Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!