M.I.R. Advies

Een succesvol RBorne project!

Website ontwikkeling voor M.I.R. Advies uit Tilburg. M.I.R. Advies is een re-integratiebureau dat gespecialiseerd is in WIA (2e spoor en ERD), Werkfit en Stress & Burn-out coaching. Ze richten zich met name op opdrachtgevers en werkgevers in de regio 's-Hertogenbosch, Tilburg, Breda en Zeeland.

Gespecialiseerd in werknemers met psychische klachten

Bij MIR Advies werken collega's die het talent hebben om naar mensen te luisteren en hierdoor een goed beeld te vormen van de persoon tegenover hem of haar, met zijn of haar specifieke wensen en uitdagingen. Door het scheppen van randvoorwaarden, samen te werken, het voortdurend stimuleren en motiveren van de coachee, streeft M.I.R. Advies naar het maximaal haalbare voor iedere persoon die ze onder hun hoede nemen.

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend of gemakkelijk om een vervullende baan te vinden, de coaches van M.I.R. Advies weten wat voor weerslag dit heeft op hen. Dit motiveert de coaches extra om zich voor elke coachée 100% in te zetten, omdat ze weten wat het hebben van een baan doet voor het zelfvertrouwen van de mens. 

Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!