NXTG

Een succesvol RBorne project!

Website ontwikkeling voor 'NXTG' uit Meerle. NXTG racing maakt het potentieel van de volgende generatie waar. Ze leggen de basis voor een duurzame ontwikkeling van het vrouwenwielrennen en helpen de volgende generatie wielrensters om te durven, te dromen en te groeien. Next generation in cycling!

Het verhaal

Wie het vrouwenwielrennen wil laten groeien, moet eerst voor een stevige basis zorgen. Als je een nieuw huis bouwt, begin je ook niet met het dak. Rensters die rechtstreeks overgaan van de junioren naar het eliteniveau, waar ze uitkomen tegen de beste atletes ter wereld, hebben een enorme kloof te overbruggen. Er bestaat in het vrouwenwielrennen geen categorie U23, geen tussenstap. En daar willen NXTG iets aan doen!

NXTG gelooft in gelijke kansen, ook op het vlak van materiaal, trainingsfaciliteiten en omkadering. De rensters van NXTG staan al 0-1 achter door hun leeftijd. Ze willen niet dat het 0-2 wordt omdat het team om hen heen onvoldoende professioneel zou zijn. In gesprekken met Patrick Lefevere hebben ze gemerkt dat ze dezelfde visie hebben over hoe ze samen met Quick-Step Alpha Vinyl tot een duurzame aanpak van het vrouwenwielrennen kunnen komen. In AG Insurance hebben ze de perfecte partner gevonden om te durven, te dromen en te groeien.

Het is hun ambitie om in de nabije toekomst als ploeg deel te nemen aan de Women’s World Tour. Daarnaast willen ze een solide basis uitbouwen met talentvolle rensters in de U19 en in hun eigen ontwikkelingsteam. Ze bieden alle teams een wedstrijdprogramma dat bij hen past en dat hen helpt in hun groei en ontwikkeling. Zo willen ze een duurzaam project creëren, waarvan ze hopen dat het ook andere ploegen zal inspireren om aan de fundamenten van de sportpiramide te werken.

Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!