Poppelaars Overkappingen

Een succesvol RBorne project!

Website ontwikkeling voor Poppelaars Overkappingen uit Breda. Poppelaars Overkappingen zorgen voor een echt pronkstuk voor uw buitenruimte. De overkappingen hebben een prachtig robuust uiterlijk wat past bij iedere tuin.

Over de klant

Bij Poppelaars overkappingen vinden ze het belangrijk dat een overkapping niet alleen functioneel is, maar ook het pronkstuk wordt van jouw buitenruimte. De overkappingen hebben een prachtig robuust uiterlijk wat past bij iedere tuin. Het zal een plek worden waar je uit kan rusten en je vrienden en familie kan ontvangen. Een plek waar je van zult gaan genieten!

Gezagvoerder
aan het woord

"RB-Media gaat verder dan alleen een website bouwen, ze laten je nadenken over de klantreis om zo tot een optimale website te komen voor zowel opdrachtgever als klant."

RB-Media is een prettig bedrijf om mee samen te werken. De communicatie is erg goed, de lijntjes zijn kort en de mensen zijn vriendelijk en meedenkend. De vertaalslag van klantwens naar uiteindelijk de website is zeer goed verlopen, dit zijn professionals. RB-Media gaat verder dan alleen een website bouwen, ze laten je nadenken over de klantreis om zo tot een optimale website te komen voor zowel opdrachtgever als klant.

Stefan Poppelaars Poppelaars Overkappingen
Stefan Poppelaars

Poppelaars Overkappingen

Lees het vluchtverslag
Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!