"RB-Media verraste mij binnen het RBorne concept volledig met het ontwerp!"

Gezagvoerder aan het woord

Net dat stapje verder gaan. Daardoor iets opleveren dat nog beter past bij mij en mijn bedrijf! En duidelijkheid, heerlijk vind ik dat!

Jacqueline van den Bergh Sprankelend aan de slag
Jacqueline van den Bergh

Sprankelend aan de slag

Duidelijkheid, heerlijk vind ik dat

Toevallig kwam ik erachter dat mijn website niet meer voldeed aan de wensen (of beter gezegd: eisen) van Google. Een mailtje verder en Rudy en ik zaten samen aan tafel. Wat is er aan de hand is en wat zijn de opties? Duidelijkheid krijg je dan, heerlijk vind ik dat, en dat is: je huidige website gaat het niet meer redden, we moeten een nieuwe maken. Mijn eerste gedachte: Oh nee! Tweede gedachte, direct erachteraan, yes!

Want ik voelde kansen, nieuwe mogelijkheden. De website was in 2013 ontwikkeld en nog steeds kreeg ik complimenten. Maar ik was in die jaren veranderd en mijn bedrijf veranderde mee. Dus ik zag kansen in het bericht van Rudy. Na akkoord gingen de vakmannen en –vrouwen aan de slag en kreeg mijn nieuwe website, inclusief nieuwe logo, vorm. Met mijn lievelingsbloem de dahlia in de hoofdrol.

Een sprankelende website

Vlak daarna vertoonde mijn website de eerste scheurtjes. Gelukkig hadden we al het traject van een nieuwe website ingezet. Een paar pleisters plakken en na een paar weken kon de nieuwe website al live.

Ik stuurde Rudy een paar foto’s ter inspiratie. RB-Media verraste mij binnen het RBorne concept toen volledig met het ontwerp. Passend bij wie ik ben, mijn vak en met een prominente plaats voor mijn lievelingsbloem. De dahlia. Het voelt als een geheel: mijn bedrijf Sprankelend aan de Slag, ik als groeicoach en mijn sprankelende website.

Vertrokken vlucht

Sprankelend aan de Slag

Website ontwikkeling voor Sprankelend aan de slag uit Breda. Oplossingsgericht samenwerken aan jouw eigen vraagstukken!

Meer over deze vlucht
Jesse

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Jesse
Online Marketeer
076-2047070 Neem contact met ons op!