"Door de nieuwe lay-out, heldere conversie paden én betere vindbaarheid zijn zowel het aantal bezoekers als het aantal conversies verdrievoudigd!"

Gezagvoerder aan het woord

Als je met hulp van onze personal trainers fitter wilt worden en gaat trainen zie je natuurlijk vooruitgang. Als je daarbij echter ook op je voeding en slaap gaat letten verdrievoudig je het resultaat.

Sander Hoogenboom Fitbody
Sander Hoogenboom

Fitbody

Ditzelfde heb ik ervaren met de nieuwe RBorne website die RB-Media voor mij heeft ontwikkeld. De informatie op mijn oude Wordpress-site was duidelijk maar zorgde mede dankzij een lage Google PageSpeed score en het ontbreken van heldere conversie paden niet voor nieuwe aanmeldingen. Een Wordpress website wordt daarnaast simpelweg niet snel goed gevonden door Google is mijn eigen ervaring.

Met de nieuwe website van RBorne veranderde dit zeer snel en zijn we enorm gegroeid; door de betere lay-out, heldere conversie paden én betere vindbaarheid zijn zowel het aantal bezoekers als het aantal conversies verdrievoudigd! Hierdoor zijn de kosten voor de website in korte tijd ruimschoots terugverdiend.

Ook het CMS-systeem is erg makkelijk te gebruiken. En als je er toch niet uitkomt heb je razendsnel een antwoord van een medewerker van RB-Media. Ik ben dan ook enorm tevreden over het gehele traject én het resultaat!

Vertrokken vlucht

Fitbody Personal Gym

Website ontwikkeling voor Fitbody Personal Gym uit Breda. Persoonlijke begeleiding in een private gym!

Meer over deze vlucht
Jesse

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Jesse
Online Marketeer
076-2047070 Neem contact met ons op!