"Ook de nazorg is prima verlopen! Kortom, RBorne heeft mij een goede start, correcte fijne vlucht en een veilige landing gegeven!"

Gezagvoerder aan het woord

Als kunstenaar ben ik enorm blij met mijn nieuwe website! Dankzij het RBorne team dat gevoed is met grote inlevingsvermogen, zeer hoge vakkundige kennis en vooral de enorme betrokkenheid is mijn website geworden hoe hij nu is: razendsnel, modern, kleurrijk, creatief, overzichtelijk in een spontane look precies wat ik in mijn gedachten had! Het meedenken is de succesformule van een geslaagde website zeg ik altijd maar!

William van der Zanden Kunstenaar
William van der Zanden

Kunstenaar

Een zeer gebruiksvriendelijk CMS!

Ook de nazorg is prima verlopen! Kortom, RBorne heeft mij een goede start, correcte fijne vlucht en een veilige landing gegeven!

Ook aan boord is IRIS een CMS dat zeer gebruiksvriendelijk om snel de gewenste content in een handomdraai precies te manifesteren hoe jij het wilt hebben. Dit komt ook door het team die vanaf begin af aan mijn gekoppeld was en een persoonlijke intense begeleidingstraject heeft aangeboden. Bijvoorbeeld door het geven van interne trainingen in een live-room waarin alle vragen en opmerkingen behandeld werden.

In deze room kun je de website ‘live’ bekijken op een groot touch-scherm! Voordeel is dat je thuis niet zelf eea moet uittesten maar dat er live specialisme aanwezig is die je gelijk helpt. Dit vond ik fantastisch en voelde me door deze werkwijze zeer betrokken en correct geholpen.

Vertrokken vlucht

HiPA Europe

Website ontwikkeling voor ‘HiPA Europe’ uit Raamsdonksveer, ontwikkelaar van toegepaste lasertechnologie: machines die lasers, optische technologie en bedieningsfuncties combineren. Elke machine heeft een laserbron. Omdat HiPA deel uitmaakt van de JPT Group, staat kennis van lasertechnologie centraal in het bedrijf.

Meer over deze vlucht

Nassau Sneltransport Breda

Website ontwikkeling voor Nassau Sneltransport, transportbedrijf actief in de logistieke sector. Ondanks dat Nassau Sneltransport een jong bedrijf is, heeft het bedrijf wel veel ervaring. Nassau Sneltransport is een resultaat van de krachtenbundeling van Gitrans Sneltransport en Van Dijk Expresse in 2019.

Meer over deze vlucht

IOLAN

Website ontwikkeling voor IOLAN uit Etten-Leur, specialist in het integreren van allerhande beveiligingssystemen, zodat er voor iedere situatie een optimale interactie plaatsvindt tussen de diverse systemen.

Meer over deze vlucht

Spike Academy

Website ontwikkeling voor Spike Academy uit Breda, onderdeel van Spike Technology Europe en focust zich op het aanbieden van softwareoplossingen voor eLearning. Zowel voor content als voor het managen van eLearning. Naast het aanbieden van oplossingen helpt Spike Academy haar klanten deze ook op een goede manier te implementeren.

Meer over deze vlucht

Zaanstreek Isolatie

Website ontwikkeling voor ‘Zaanstreek Isolatie’ uit Beverwijk, een servicegericht bedrijf dat zich focust op het isoleren van woningen en bedrijfspanden. Vanuit hun thuisbasis in Haarlem bedienen de vakspecialisten van Zaanstreek Isolatie hun klanten door heel Nederland.

Meer over deze vlucht
Jesse

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Jesse
Online Marketeer
076-2047070 Neem contact met ons op!