RBorne nieuwe sponsor van voetbalclub RBC Roosendaal

RBorne mag zich sinds kort trotse sponsor van voetbalclub RBC uit Roosendaal noemen. Na een vliegende start in de samenwerking met AddMark uit Goes, die sinds een paar weken in volle gang is, smaakte dat naar meer. Omdat bedrijven in de regio Roosendaal en Bergen Op Zoom RBorne steeds beter weten te vinden, is het toetreden tot de businessclub van RBC Roosendaal een logisch vervolg. RBorne kijkt uit naar een mooie samenwerking!

RBorne nieuwe sponsor van voetbalclub RBC Roosendaal | RBorne

RBC Netwerk

Begin 2015 heeft een groep oud RBC'ers besloten om zich in te zetten voor hun voetbalclub. Hieruit werd RBC netwerk gevormd. RBC netwerk heeft als doel het verbinden van bedrijven en organisaties. Door het organiseren van bijeenkomsten in een informele sfeer creëren ze een platform waar deelnemers zowel zakelijk als maatschappelijk een meerwaarde zullen ervaren.

Link met Addmark

Sinds de nieuwe samenwerking met Addmark in Goes, weten steeds meer mensen in de regio Bergen op Zoom en Roosendaal RBorne goed te vinden. RBC netwerk is daarom het perfecte platform voor RBorne om het nieuwe netwerk in deze regio's te ontdekken. RBorne verwacht dat de sponsorship een extra boost levert aan de samenwerking met Addmark.

Logische keuze

"RBorne is niet onbekend met sponsoring in de voetbalwereld en we weten wat een krachtige businessclub voor je bedrijf kan betekenen", vertelt Eric Matijsen namens RBorne. "Met een groeiend klantenbestand in de regio Roosendaal, het enthousiasme van Hans van der Ende en zijn medebestuursleden en het feit dat ik ook een verleden heb als commercieel medewerker bij RBC, was de keuze om onderdeel te worden van het netwerk snel gemaakt."

Meer op de radar

RBorne steunt paasactie TopOP Kids!

Stichting TopOp Kids heeft afgelopen zaterdag 750 skippyballen opge...

Lees het bericht

Waarom Mind for Marketing voor RBorne koos!

Bij het RBorne concept van RB-Media hebben we een duidelijke visie ...

Lees het bericht

RB-Media lanceert RBorne!

Het team achter RBorne is het team van RB-Media: een internetbureau...

Lees het bericht
Margo

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Margo
Floormanager
076-2047070 Neem contact met ons op!