RBorne steunt paasactie TopOP Kids!

Stichting TopOp Kids heeft afgelopen zaterdag 750 skippyballen opgehangen in de Speelhuislaan in Breda. De 'symbolische paaseieren' zijn verkocht aan bedrijven en ondernemers die de acties van de stichting steunen. Met het opgehaalde geldbedrag gaat de stichting kinderen helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. RBorne draagt hieraan graag zijn steentje bij.

Recordaantal verkochte skippyballen

De stichting TopOp Kids is een groep ondernemers die zich inzet voor het welzijn van kinderen binnen de regio Breda. Dit jaar pakte ze extra groot uit met de skippyballen actie. Over een lengte van 750 meter werden alle 750 'symbolische' skippyballen uitgehangen. Dit is een recordaantal verkochte skippyballen voor TopOP Kids. Hierdoor staat de Speelhuislaan er vrolijk bij, net als de kinderen die ermee geholpen worden.

Stralende kinderen

Het opgehaalde geld wordt ingezet voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar die financiële hulp kunnen gebruiken. Zo worden ze van fietsen, laptops, verjaardagscadeaus en andere functionele producten voorzien. Ook dagjes weg naar bijvoorbeeld de Efteling mogen niet ontbreken. Alles om de kinderen te laten stralen!

'Elk kind hoort te kunnen fietsen'

Dit jaar heeft ook RBorne zijn steentje bijgedragen. "We vinden stichting TopOP Kids hier al jaren een goed initiatief", vertelt Eric Matijsen namens RBorne. "Elk kind hoort te kunnen fietsen of online lessen te kunnen volgen. Net als vele andere ondernemers hebben wij ook dit jaar weer meerdere skippyballen gekocht om deze actie te steunen en kinderen in Breda te helpen.”

Meer op de radar

RB-Media lanceert RBorne!

Het team achter RBorne is het team van RB-Media: een internetbureau...

Lees het bericht

Waarom Mind for Marketing voor RBorne koos!

Bij het RBorne concept van RB-Media hebben we een duidelijke visie ...

Lees het bericht

RBorne trotse partner van stichting Betrokken Ondernemers.

RBorne mag zich sinds kort maatschappelijk partner noemen van de st...

Lees het bericht
Margo

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Margo
Floormanager
076-2047070 Neem contact met ons op!