Breda Buiten

Een succesvol RBorne project!

Website ontwikkeling voor Breda Buiten, een platform dat culturele initiatieven uit de stad Breda aanjaagt en faciliteert. Breda Buiten ondersteunt ondernemers en culturele organisaties, verbindt en versterkt initiatieven en maakt ze toegankelijk voor bezoekers.

Over de klant

Met Breda Buiten beleven Bredanaars een onvergetelijk zomerprogramma, in en om de stad, van juni tot eind september 2021. Breda Buiten ondersteunt ondernemers en culturele organisaties, verbindt en versterkt initiatieven en maakt ze toegankelijk voor bezoekers. Zo kunnen de inwoners van Breda op een veilige en gemakkelijke manier al deze Bredase activiteiten vinden en genieten van een heerlijk zomerprogramma op buitengewone locaties.

Gezagvoerder
aan het woord

"Niet onbelangrijk om te melden dat zij ook met een super last minute aanvraag goed uit de voeten kunnen. Zonder in te boeten op kwaliteit leveren zij ook in een hele korte tijd een goed product af. Petje af! "

Fijne, flexibele en professionele club bij RB-Media. Leuk team. Zij denken goed mee, geven advies en ze werken met een duidelijke planning die gelukkig ook flexibel is als dat nodig blijkt te zijn. Daarnaast werken zij met een super eenvoudig systeem zodat de website goed zelf te beheren is.

Anouk Stobbelaar KAAT&CO
Anouk Stobbelaar

KAAT&CO

Lees het vluchtverslag
Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!