"Niet onbelangrijk om te melden dat zij ook met een super last minute aanvraag goed uit de voeten kunnen. Zonder in te boeten op kwaliteit leveren zij ook in een hele korte tijd een goed product af. Petje af! "

Gezagvoerder aan het woord

Fijne, flexibele en professionele club bij RB-Media. Leuk team. Zij denken goed mee, geven advies en ze werken met een duidelijke planning die gelukkig ook flexibel is als dat nodig blijkt te zijn. Daarnaast werken zij met een super eenvoudig systeem zodat de website goed zelf te beheren is.

Anouk Stobbelaar KAAT&CO
Anouk Stobbelaar

KAAT&CO

En niet onbelangrijk om te melden dat zij ook met een super last minute aanvraag goed uit de voeten kunnen. Zonder in te boeten op kwaliteit leveren zij ook in een hele korte tijd een goed product af. Petje af! Ik verwacht dat wij nog vele mooie website zullen maken samen.

Vertrokken vlucht

Breda Buiten

Website ontwikkeling voor Breda Buiten, een platform dat culturele initiatieven uit de stad Breda aanjaagt en faciliteert. Breda Buiten ondersteunt ondernemers en culturele organisaties, verbindt en versterkt initiatieven en maakt ze toegankelijk voor bezoekers.

Meer over deze vlucht
Jesse

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Jesse
Online Marketeer
076-2047070 Neem contact met ons op!