Kobaltblauw

Een succesvol RBorne project!

Website ontwikkeling voor Kobaltblauw uit Breda. Kobaltblauw is een all-round architectenbureau uit Breda, in 2007 opgericht door Agaath Schedler. De bedrijfsnaam staat - evenals het gelijknamige pigment - voor intensiteit, helderheid en zuiverheid. Zo weet je direct wat je kunt verwachten van de ontwerpkwaliteit.

Over Kobaltblauw

Kobaltblauw is een architectenbureau gespecialiseerd in het maken van ontwerpen voor alle verbouwingen, renovaties en andere ruimtelijke kwesties die wonen en werken prettiger, ruimer en mooier kunnen maken. Ze brengen deskundigheid, creativiteit en ervaring in. Ze bekijken altijd het exterieur in samenhang met het interieur voor het beste resultaat en doorgronden de mogelijkheden die een ruimte biedt. Na goedkeuring van het definitieve ontwerp verzorgen ze – indien nodig – ook de omgevingsvergunning.

Gezagvoerder
aan het woord

"De manier van contact met de verschillende afdelingen binnen RB-Media is zeer prettig. We zijn heel tevreden over het resultaat van de nieuwe website, bedankt aan het hele team!"

Het team van RB-Media (waar we al vanaf 2010 klant zijn) heeft ons de afgelopen maanden geholpen met het vernieuwen van de website van Kobaltblauw.nl. Onze wensen hebben ze met veel professionaliteit en inlevingsvermogen goed vertaald in het RBorne design, waarna we nog veel ruimte hebben gekregen voor feedback en het stellen van vragen.

Agaath Schedler Kobaltblauw
Agaath Schedler

Kobaltblauw

Lees het vluchtverslag
Ruud

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Ruud
UX Designer & Grafisch vormgever
076-2047070 Neem contact met ons op!