"De manier van contact met de verschillende afdelingen binnen RB-Media is zeer prettig. We zijn heel tevreden over het resultaat van de nieuwe website, bedankt aan het hele team!"

Gezagvoerder aan het woord

Het team van RB-Media (waar we al vanaf 2010 klant zijn) heeft ons de afgelopen maanden geholpen met het vernieuwen van de website van Kobaltblauw.nl. Onze wensen hebben ze met veel professionaliteit en inlevingsvermogen goed vertaald in het RBorne design, waarna we nog veel ruimte hebben gekregen voor feedback en het stellen van vragen.

Agaath Schedler Kobaltblauw
Agaath Schedler

Kobaltblauw

De manier van contact met de verschillende afdelingen binnen RB-Media is zeer prettig. We zijn heel tevreden over het resultaat van de nieuwe website, bedankt aan het hele team!

Vertrokken vlucht

Kobaltblauw

Website ontwikkeling voor Kobaltblauw uit Breda. Kobaltblauw is een all-round architectenbureau uit Breda, in 2007 opgericht door Agaath Schedler. De bedrijfsnaam staat - evenals het gelijknamige pigment - voor intensiteit, helderheid en zuiverheid. Zo weet je direct wat je kunt verwachten van de ontwerpkwaliteit.

Meer over deze vlucht
Jesse

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Jesse
Online Marketeer
076-2047070 Neem contact met ons op!