RB-Media lanceert RBorne!

Het team achter RBorne is het team van RB-Media: een internetbureau voor maatwerk online oplossingen opgericht in 2005. Jaren van kennis en ervaring vanuit RB-Media worden nu ook bij RBorne ingezet. Lees in dit artikel meer over onze oprichters.

RB-Media lanceert RBorne!

Over RB-Media

Al sinds de oprichting van RB-Media in 2005 staat één ding centraal: het online succes van de klanten. Met een team van 25 specialisten op het gebied van strategie, online marketing, webdesign en development is het bedrijf in 15 jaar tijd uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier voor vele tevreden klanten.

De directie bestaat uit oprichter Rudy Beers, mede-eigenaar Jean-Paul Kuijpers en commercieel directeur Eric Matijsen.

Rudy: “Bij RB-Media gebruiken we doelbewust zelfontwikkelde software. Dat maakt ons en onze klanten onafhankelijk van de grillen van derde partijen zoals bijvoorbeeld Wordpress. Bovendien kunnen we zo veel specifieker maatwerk leveren, goede vrienden blijven met Google en klanten altijd de beste oplossing voor een specifieke vraag bieden.”

En het resultaat? Een unieke, kwalitatieve website met goede scoringskansen in Google.

Een uitgebreid proces

Bij de ontwikkeling van een maatwerk website komt veel kijken. Samen met de klant worden zaken als het merkverhaal, de doelgroep(en) en de doelstellingen vooraf doorgenomen binnen een uitgebreid voortraject.

Jean-Paul: “Na dit voortraject volgt een kick-off met de klant en starten we het grafische traject. Hier beginnen we met het schetsen van de website, dit noemen we wireframes. Wanneer deze akkoord zijn bevonden door de klant en het marketingteam start het designteam met het grafische ontwerp. Als dit ontwerp gereed is start de development afdeling met haar werkzaamheden. Pas wanneer onze interne kwaliteitsmedewerkers vanuit de serviceafdeling het hele project hebben getest en akkoord bevonden plannen we de oplevering en livegang met de klant.”

Het ontstaan van RBorne

RBorne is in het leven geroepen voor bedrijven die wel online succes willen behalen, maar die geen behoefte hebben aan een compleet maatwerk vormgegeven website met alle processen daar omheen. Voor deze groep bedrijven heeft RB-Media een nieuw concept ontwikkeld waarbinnen we voor scherpe tarieven toch een maatwerk website aan kunnen bieden. Met de nodige kennis en ervaring kan er nu het juiste voorwerk verricht worden, waardoor er veel tijd bespaard wordt. 

Eric: “Met het lanceren van ons nieuwe label RBorne zijn er voor RB-Media een aantal nieuwe deuren geopend. Met dit nieuwe concept zijn we in staat een veel bredere doelgroep aan te spreken en te helpen met het behalen van online succes. Met RBorne zorgen wij ervoor dat een unieke, kwalitatieve website met goede scoringskansen in Google voor elk bedrijf betaalbaar is! Nu kunnen wij nog meer ondernemers helpen in hun route naar online succes!”

Dezelfde kwaliteit en garanties

Met de juiste kennis en jarenlange ervaring kan RBorne gegarandeerd een kwalitatieve website opleveren. Samen met RBorne stel je vliegensvlug jouw eigen website samen, gebouwd op dezelfde krachtige motor als in de maatwerk websites van RB-Media: supersnel, gebruiksvriendelijk en veilig. Door iets te beperken in eindeloze mogelijkheden, het proces hiermee te versnellen en minder arbeidsintensief te maken, kan RBorne diezelfde kwaliteit en garanties leveren. Waarin alleen de looks verschillen. En de prijs.

Meer op de radar

Nieuwe website voor Ferna Services

Voor Ferna Services leverde RBorne een splinternieuwe website op. E...

Lees het bericht

Top kwaliteit hosting voor jouw RBorne website!

De hosting van je website is bij RBorne in goede handen. In samenwe...

Lees het bericht

RBorne nieuwe sponsor van voetbalclub RBC Roosendaal

RBorne mag zich sinds kort trotse sponsor van voetbalclub RBC uit R...

Lees het bericht
Margo

Ready for
take-off?

De RBorne crew staat voor je klaar!

Margo
Floormanager
076-2047070 Neem contact met ons op!